Τηλ: 210-7234000

Ποιοι Είμαστε

Οι γιατροί, οδοντίατροι και συνεργάτες του DENTAL PEARLS έχουμε όλοι εξειδικευτεί και αποκτήσει μεταπτυχιακούς τίτλους (PhD, MSc) στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Άμστερνταμ, τη Νέα Υόρκη, τη Φλώριδα και την Ελλάδα. Με φιλοσοφία τη διαρκή βελτίωση, παρακολουθούμε και συμμετέχουμε στις επιστημονικές εξελίξεις διεθνώς.

 

 

 

 

 

Βίκυ Δεληγεώργη ( PhD,MSc, DDS), οδοντίατρος εξειδικευμένη στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική

Η οδοντίατρος Δρ.Βίκυ Δεληγεώργη, ιδρύτρια του DENTAL PEARLS, αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995. Με υποτροφία του ΙΚΥ μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ Μ. Βρετανίας, απ’ όπου αποφοίτησε με Μάστερ (MSc) στην Eπανορθωτική Oδοντιατρική (1997). Ολοκλήρωσε την έρευνα του διδακτορικού της και αποφοίτησε με PhD (2003) από το ίδιο Πανεπιστήμιο, υπό την εποπτεία του διακεκριμένου Καθηγητή Sir Nairn HF Wilson. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ Μ. Βρετανίας κατά την περίοδο 1998-2001.   Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε ξενόγλωσσα περιοδικά και παρουσιαστεί σε συνέδρια του εξωτερικού.

Από το 2003, στράφηκε προς την αισθητική και κοσμητική οδοντιατρική. Μένοντας στην αιχμή των εξελίξεων, το 2005 και 2006 παρακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα για την τεχνική του Smile Design «The Aesthetic Advantage hands – on Aesthetic Continuum» του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Το 2005 επέκτεινε τις γνώσεις της στην αισθητική του προσώπου συμμετέχοντας στo hands-on πρόγραμμα του Ινστιτούτου "Bob Khanna"στο Λονδίνο για την εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου με τη χρήση υαλουρονικού οξέος και βοτουλινικής τοξίνης Α (Botox®).
Το 2009-2010 συμμετέχει στο hands-on πρόγραμμα «From TMJ to Smile Design», στην Ακαδημία Dawson στη Φλώριδα των ΗΠΑ.
Το Νοέμβριο του 2008 κέρδισε το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Best Smile Makeover» του διαγωνισμού Private Dentistry Awards της Μ. Βρετανίας. Είναι ενεργό μέλος του BACD (Βρετανική Ακαδημία Κοσμητικής Οδοντιατρικής) και της IAAFA (Παγκόσμια Ακαδημία Προηγμένης Αισθητικής Προσώπου).

 

Φίλιος Κεραμιδάς ( MSc, MFDS, MD, DDS)  ιατρός ειδικευμένος Στοματικός και Γναθοπροσωπικός χειρουργός.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1995 και στη συνέχεια με υποτροφία του ΙΚΥ ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στη Παθοβιολογία του Στόματος με κλινική εξειδίκευση στην Χειρουργική Στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.
Το 2002 μετακόμισε στη Μ. Βρετανία και  αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Aberdeen με τιμές (honours) το 2007. Κατά την παραμονή του στη Μ Βρετανία πραγματοποίησε 2 έτη από την  εκπαίδευσή του για την ειδίκευση στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική και συγκεκριμένα στο τμήμα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του North Staffordshire University Hospital. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και  ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Ειδικότητα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο αντίστοιχο τμήμα του Γ.Ν.Α “Γ.Γεννηματάς” το 2010.
Έκτοτε ασκεί την ειδικότητα του ιδιωτικά τόσο σε επίπεδο ιατρείου για επεμβάσεις με τοπική αναισθησία (όλο το φάσμα της στοματικής χειρουργικής) όσο και σαν επιμελητής της κλινικής Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Metropolitan για επεμβάσεις με γενική αναισθησία (στοματο-τραχηλοπροσωπικές λοιμώξεις, ορθογναθικές επεμβάσεις, διάγνωση και αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων βλαβών της περιοχής κεφαλής και τραχήλου κα)

Είναι μέλος του

• "The Royal College of Surgeons of Edinburgh, Faculty of Dentistry (MFDS)"
• Tου Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ην. Βασιλείου,
• Tης εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και της AO CMF

Φώτης Παλαμιδάκης (MSc, DDS) , οδοντίατρος ειδικευμένος στην Ενδοδοντία

Αποτελεί απόφοιτο της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) από το 2007. Ακολούθως, όντας υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) , ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MSc) στην Παθοβιολογία του Στόματος με κλινική εξειδίκευση στην Ενδοδοντία στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Εργάζεται ιδιωτικά, ενώ αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη της οδοντιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ στο αντικείμενο της Ενδοδοντίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρίας (ΕΕΕ) κι έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πληθώρα οδοντιατρικών επιστημονικών συνεδρίων. Το ερευνητικό-συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε διενή κι ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

 

 

 

Νίκος Μάρκου( MSc,DDS),  οδοντίατρος ειδικευμένος στην Περιοδοντολογία

Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Οδοντιάτρου το 1995. Έκτοτε διετέλεσε Διευθυντής Οδοντιατρείου Τάγματος Υγειονομικού Εθνοφυλακής Νήσου Ρόδου μέχρι το 1999 και Διευθυντής Οδοντιατρείου Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων  στον Αυλώνα Αττικής μέχρι και το 2001. Στη συνέχεια από το 2001 – 2002 στελέχωσε ως επιμελητής το Περιοδοντολογικό Τμήμα του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την τριετή ειδίκευσή του στην Περιοδοντολογία στην  Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) το 2005. Το 2010 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολυάριθμα συνέδρια, ενώ εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά. Από τότε μέχρι σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής του Περιοδοντολογικού τμήματος του Οδοντιατρείου Φρουράς Αθηνών και παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο αποκλειστικής άσκησης στην Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία.

 

 

Σταυρούλα Πατρικάκου ( DDS) , Οδοντίατρος εξειδικευμένη στις εφαρμογές Laser 

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) το 2006. Το διάστημα 2006-2010 εργάστηκε εθελοντικά στο “Νομαρχιακό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής Αγία Βαρβάρα” , εξοπλισμένο με οδοντιατρικά laser, ενώ παράλληλα συνεργαζόταν με περιοδοντολογικά ιατρεία. Το 2009 παρακολούθησε το module I και Module II της Sola lazer academy. To 2015 απέκτησε την πιστοποίηση laser safety Officer στο πανεπιστημιο του Ααχεν στην Γερμανία ενώ το 2016 ολοκλήρωσε το Master “lasers in dentistry” του ίδιου πανεπιστημίου (AALZ). Απο το 2010 συνεργάζεται με πολυάριθμα ιατρεια με αντικείμενο τις οδοντιατρικές εφαρμογές laser και την υποβοηθούμενη με Laser περιοδοντικη θεραπεία (laser assisted periodontal therapy), ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια ως ομιλήτρια. 

Συνεργαζόμαστε και με ορθοδοντικούς  για την συνολική αντιμετώπιση των περιστατικών μας.