Χειρουργική επιμήκυνση μήλης

Η αισθητική επιμήκυνση της μύλης του δοντιού είναι η χειρουργική τεχνική που αποκαλύπτει την επιφάνεια του δοντιού, η οποία καλύπτεται από μεγάλη ποσότητα περιοδοντικού ιστού.

Χαμογελάστε Ξανά

Επικοινωνήστε Εδώ

Συνήθως πραγματοποιείται στις περιπτώσεις που φαίνονται ευρέως τα ούλα στο χαμόγελο, κάνοντας τα δόντια να φαίνονται πολύ μικρά ή και όταν το τμήμα του δοντιού που υπάρχει στο στόμα είναι μικρό (συνήθως μετά από σπάσιμο μέρους του δοντιού) και ο γιατρός επιχειρεί να το αυξήσει προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την προσθετική αποκατάσταση. Ο γιατρός κατασκευάζει ένα νάρθηκα για να οριοθετήσει την γραμμή των ούλων και μελετάει το οστικό υπόβαθρο για να μπορέσει να καθορίσει την τεχνική που θα ακολουθήσει. Χρειάζεται να αφαιρεθεί είτε οστό, είτε ουλικός ιστός είτε και τα δύο.

Vicky Deligeorgi Dental Pearls

Η οδοντίατρος Δρ.Βίκυ Δεληγεώργη, ιδρύτρια του DENTAL PEARLS, αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995.

 

[button url=”/poioi-eimaste/” target=”self” style=”flat” background=”#9c7cca” color=”#FFFFFF” size=”5″ wide=”no” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none”]Πλήρες Βιογραφικό Ιατρού[/button]

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αλωπεκής 6, Κολωνάκι, 10675
Τηλ: 210 7234000
email: info@dentalpearls.gr