Αισθητική Προσώπου

Η αισθητική αποκατάσταση που στοχεύουμε, θα ήταν ημιτελής αν δεν περιελάμβανε και το πρόσωπο. Το όμορφο χαμόγελο είναι πιο ολοκληρωμένο όταν περιβάλλεται από δέρμα λαμπερό και «φρέσκο».
Για το λόγο αυτό, στο οδοντιατρικό κέντρο μας μπορείτε να ολοκληρώσετε την αισθητική σας μεταμόρφωση με θεραπείες του δέρματος, όπως οι ενέσεις Βotox® και η έγχυση υαλουρονικού οξέος.
Η εμπειρία μας από τη Μ. Βρετανία στις δερματικές θεραπείες του προσώπου είναι πολύχρονη και πιστεύουμε ότι μπορεί να συμπληρώσει αρμονικά την μεταμόρφωση του χαμόγελού σας.

Χαμογελάστε Ξανά

Επικοινωνήστε Εδώ

Bοτουλινική τοξίνη Α (γνωστό ως Βotox®)

Η επαναστατική αυτή μέθοδος χρησιμοποιείται για την απάλυνση ή και εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου (μετώπου, γύρω από τα μάτια-πόδι χήνας, στο μεσόφρυδο, στο άνω χείλος).

Χρησιμοποιώντας ελεγχόμενη ποσότητα Bοτουλινικής τοξίνης Α, πραγματοποιούνται μια σειρά από μικρές και γρήγορες ενέσεις στην επιλεγμένη περιοχή του προσώπου. Η επίδραση λαμβάνει χώρα μέσα σε 2-14 μέρες.


Τι είναι η Βοτουλινική τοξίνη Α;

Η Βοτουλινική τοξίνη Α είναι μια βακτηριακή τοξίνη που μπλοκάρει την απελευθέρωση της ακετυλοχολίνης, ένα συστατικό υπεύθυνο για την μεταβίβαση ηλεκτρικών ώσεων και την εκκίνηση της μυϊκής σύσπασης. Στην ιατρική, η Bοτουλινική τοξίνη εγχέεται απευθείας στον δραστήριο μυ και έχει εφαρμοστεί με ασφάλεια και επιτυχία για την θεραπεία του στραβισμού και του βλεφαρόσπασμου από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80.


Ποια είναι η δράση της;

Με την πάροδο του χρόνου οι μυς της έκφρασης του προσώπου μπορούν να οδηγήσουν στη δημιουργία βαθιών ρυτίδων κυρίως στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια και στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια. Η έγχυση βουτυλινικής τοξίνης παραλύει προσωρινά το μυ που είναι υπεύθυνος για την ρυτίδα δίνοντας στο πρόσωπο μια πιο ξεκούραστη και ευχάριστη όψη. Οι ρυτίδες γίνονται πιο λείες ή και εξαφανίζονται.


Πόσο διαρκεί η δράση του;

Η αρχική επίδραση αρχίζει να γίνεται εμφανής μετά από 48-72 ώρες. Η μέγιστη δράση επιτυγχάνεται μετά από 1-2 εβδομάδες. Η επίδραση είναι σταδιακή και το αποτέλεσμα πολύ φυσικό. Το αποτέλεσμα διαρκεί κατά μέσο όρο 4 μήνες και απαιτείται επανάληψη για τη διατήρηση του αποτελέσματος.


Υαλουρονικό οξύ (ενέσιμο)

Είναι άλλη μια επαναστατική μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιείται για την απάλυνση ή και εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου καθώς και για την αποκατάσταση του χαμένου σχήματος ή και όγκου των χειλιών. Αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο αλλά είναι πιο δημοφιλής στο κάτω τριτημόριο του προσώπου και ιδιαίτερα στις ρινοχειλικές αύλακες (γραμμές που ξεκινούν από τα πλάγια της μύτης και εκτείνονται μέχρι τις γωνίες του στόματος), τις γραμμές γύρω από τα χείλη αλλά και για το περίγραμμα και τον όγκο των χειλιών.


Τι είναι το υαλουρονικό οξύ και ποια είναι η δράση του;

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει σε φυσική κατάσταση μέσα στο σώμα μας και ένα μέρος του αντικαθιστάται καθημερινά. Με την πάροδο του χρόνου η ποσότητα που παράγει το σώμα μας μειώνεται και αρχίζει η εμφάνιση ρυτίδων. Το ενέσιμο μη ζωικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ έρχεται να αναπληρώσει το υαλουρονικό οξύ που χάνεται και τοποθετείται κάτω από την ρυτίδα την οποία και «γεμίζει». Ανάλογα με το βάθος της ρυτίδας η τελευταία απαλύνεται ή και εξαλείφεται εντελώς αλλά προσωρινά.


Πόσο διαρκεί η δράση του;

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως, αλλά η πλήρης εικόνα επέρχεται μετά από 2-3 μέρες όταν έχει περάσει και ο παροδικός ερεθισμός που μπορεί να προκληθεί. Το αποτέλεσμα διαρκεί 6-12 μήνες, ανάλογα με την περιοχή της θεραπείας, την ηλικία τον τύπο του δέρματος και το «life style» του κάθε ανθρώπου.

Χαμογελάστε Ξανά

Επικοινωνήστε Εδώ