Βίκυ Δεληγεώργη

( PhD,MSc, DDS), οδοντίατρος εξειδικευμένη στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική

Η οδοντίατρος Δρ.Βίκυ Δεληγεώργη, ιδρύτρια του DENTAL PEARLS, αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995. Με υποτροφία του ΙΚΥ μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ Μ. Βρετανίας, απ’ όπου αποφοίτησε με Μάστερ (MSc) στην Eπανορθωτική Oδοντιατρική (1997). Ολοκλήρωσε την έρευνα του διδακτορικού της και αποφοίτησε με PhD (2003) από το ίδιο Πανεπιστήμιο, υπό την εποπτεία του διακεκριμένου Καθηγητή Sir Nairn HF Wilson. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ Μ. Βρετανίας κατά την περίοδο 1998-2001. Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε ξενόγλωσσα περιοδικά και παρουσιαστεί σε συνέδρια του εξωτερικού.

Από το 2003, στράφηκε προς την αισθητική και κοσμητική οδοντιατρική. Μένοντας στην αιχμή των εξελίξεων, το 2005 και 2006 παρακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα για την τεχνική του Smile Design «The Aesthetic Advantage hands – on Aesthetic Continuum» του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Το 2005 επέκτεινε τις γνώσεις της στην αισθητική του προσώπου συμμετέχοντας στo hands-on πρόγραμμα του Ινστιτούτου “Bob Khanna”στο Λονδίνο για την εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου με τη χρήση υαλουρονικού οξέος και βοτουλινικής τοξίνης Α (Botox®).
Το 2009-2010 συμμετέχει στο hands-on πρόγραμμα «From TMJ to Smile Design», στην Ακαδημία Dawson στη Φλώριδα των ΗΠΑ.
Το Νοέμβριο του 2008 κέρδισε το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Best Smile Makeover» του διαγωνισμού Private Dentistry Awards της Μ. Βρετανίας. Είναι ενεργό μέλος του BACD (Βρετανική Ακαδημία Κοσμητικής Οδοντιατρικής) και της IAAFA (Παγκόσμια Ακαδημία Προηγμένης Αισθητικής Προσώπου).