Φίλιος Κεραμιδάς

( MSc, MFDS, MD, DDS)  ιατρός ειδικευμένος Στοματικός και Γναθοπροσωπικός χειρουργός.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1995 και στη συνέχεια με υποτροφία του ΙΚΥ ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στη Παθοβιολογία του Στόματος με κλινική εξειδίκευση στην Χειρουργική Στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.
Το 2002 μετακόμισε στη Μ. Βρετανία και  αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Aberdeen με τιμές (honours) το 2007. Κατά την παραμονή του στη Μ Βρετανία πραγματοποίησε 2 έτη από την  εκπαίδευσή του για την ειδίκευση στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική και συγκεκριμένα στο τμήμα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του North Staffordshire University Hospital. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και  ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Ειδικότητα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο αντίστοιχο τμήμα του Γ.Ν.Α “Γ.Γεννηματάς” το 2010.
Έκτοτε ασκεί την ειδικότητα του ιδιωτικά τόσο σε επίπεδο ιατρείου για επεμβάσεις με τοπική αναισθησία (όλο το φάσμα της στοματικής χειρουργικής) όσο και σαν επιμελητής της κλινικής Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Metropolitan για επεμβάσεις με γενική αναισθησία (στοματο-τραχηλοπροσωπικές λοιμώξεις, ορθογναθικές επεμβάσεις, διάγνωση και αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων βλαβών της περιοχής κεφαλής και τραχήλου κα)

Είναι μέλος του

• “The Royal College of Surgeons of Edinburgh, Faculty of Dentistry (MFDS)”
• Tου Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ην. Βασιλείου,
• Tης εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και της AO CMF