Η Αισθητική Οδοντιατρική αποτελεί έναν από τους τομείς που σκοπό έχει να βελτιώσει και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το χαμόγελο ενός ανθρώπου.

Το χαμόγελο αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για κάθε άνθρωπο, αφού αποτελεί μέσο επικοινωνίας, εκπέμπει θετική ενέργεια, δείχνει συναισθήματα όπως τη χαρά, την αγάπη και επισφραγίζει κάθε επιτυχία.

Με την εξέλιξη της αισθητικής οδοντιατρικής πλέον είναι δυνατό να βελτιωθεί κάθε χαμόγελο, μέσα από εξελιγμένες και προοδευτικές υπηρεσίες!

Αποκτήστε σήμερα το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Smile Design για σωστή διάταξη των δοντιών

Μία από τις λύσεις που προσφέρει η Αισθητική Οδοντιατρική, είναι το Smile Design ή αλλιώς Smile Makeover. Το Smile Design είναι η τεχνική μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η σωστή διάταξη των δοντιών, με σκοπό την εναρμόνισή τους με το χείλη και ούλα, για ένα άψογο και ακαταμάχητο χαμόγελο.

Πρόκειται για μια υπηρεσία λιγότερο επεμβατική σε σχέση με άλλες μεθόδους, που παρόλα αυτά μας επιτρέπει να μειώσουμε κενά μεταξύ των δοντιών, να ισιώσουμε δόντια, να διευρύνουμε ένα «στενό χαμόγελο», και πολλές άλλες ενέργειες!

Λεύκανση δοντιών για ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο

Η λεύκανση δοντιών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές της Αισθητικής Οδοντιατρικής, κατά την οποία αφαιρούνται λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών, με τη χρήση ειδικών ουσιών λεύκανσης, αποκαθιστώντας έτσι το χρώμα.

Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από ένα λαμπερό και λευκό χαμόγελο που αναδεικνύει την ομορφιά των δοντιών σας αλλά και τη δική σας!

Όψεις πορσελάνης και ρητίνης για φυσικό αποτέλεσμα

Οι όψεις πορσελάνης και ρητίνης ουσιαστικά «γεμίζουν» κενά, ή εφαρμόζονται επάνω στα δόντια, αντικαθιστώντας και καλύπτοντας φθορές στην επιφάνεια των δοντιών, προσφέροντας ένα φυσικό και όμορφο χαμόγελο!

Κάθε μία από τις μεθόδους έχει τα πλεονεκτήματά της, ανάλογα με τις ανάγκες σας και το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Το σίγουρο είναι πως με αυτές τις τεχνικές θα χαμογελάσετε ξανά!

Bonding / Lifting

Θέλετε να διορθώσετε, να φωτίσετε, να ανανεώσετε ή να τελειοποιήσετε το χαμόγελό σας; Με το Bonding / Lifting μπορείτε να το επιτύχετε, ανώδυνα και συνήθως με μία επίσκεψη!

Η τεχνική αυτή αφορά τη συντηρητική αποκατάσταση της οδοντικής ουσίας με σύνθετες ρητίνες διαστρωμάτωσης, οι οποίες γίνονται χωρίς το τρόχισμα δοντιών.

Δώστε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στα δόντια σας, αποκαταστήστε τυχόν φθορές, καλύψτε δυσχρωμίες και κατάγματα.

Ουλοπλαστική / Laser

Η ουλοπλαστική αποτελεί μία από τις μεθόδους της Αισθητικής Οδοντιατρικής, μέσω της οποίας διορθώνεται το σχήμα της γραμμής των ούλων.

Εφαρμόζεται κυρίως τις περιπτώσεις που υπάρχει μεγάλη ασυμμετρία στο σχήμα των ούλων.

Η ουλοπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορες μεθόδους, όπως το διοδικό laser για μικρές διορθώσεις, με χειρουργική επιμήκυνση και με προσθήκη ουλικού ιστού.

Αισθητική Οδοντιατρική: Ο δρόμος για ένα υπέροχο χαμόγελο

Η Αισθητική Οδοντιατρική ανοίγει το δρόμο για ένα χαμόγελο λευκό, υπέροχο, μαγευτικό! Με τη σωστή καθοδήγηση από τον οδοντίατρό σας, μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε το χαμόγελο που ονειρεύεστε! Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα πιθανά σας προβλήματα.

Αποκτήστε ένα υγιές, φωτεινό και λαμπερό χαμόγελο με τη βοήθεια της Dental Pearls σήμερα!