Όψεις πορσελάνης και Ρητίνης

Στο Dental Pearls επιδιώκουμε πάντα το καλύτερο για τους ασθενείς μας εφαρμόζοντας εξελιγμένες τεχνικές που χαρακτηρίζονται για την αποδοτικότητά τους, έχοντας την επιθυμία να σας χαρίσουμε το χαμόγελο που θα σας προσδώσει την λάμψη που σας αξίζει. Εκτός των υπολοίπων τεχνικών εφαρμόζουμε τις τεχνικές που αφορούν τις όψεις πορσελάνης αλλά τις όψεις ρητίνης.

Χαμογελάστε Ξανά

Επικοινωνήστε Εδώ

Οι όψεις πορσελάνης:

  • Προωθούν την συντηρητική αποκατάσταση
  • Το υλικό από το οποίο αποτελούνται είναι η πορσελάνη
  • Το μέγεθός τους και το πάχος τους είναι τόσο όσο ένας φακός επαφής
  • Έχουν μεγάλη αντοχή μετά την συγκόλληση
  • Έχουν άριστη αισθητική
  • Η χρήση τους έγκειται: στην μείωση ή εξάλειψη  κενών που υπάρχουν ανάμεσα στα δόντια, στην αλλαγή του μήκους των δοντιών, στην επαναφορά τους ώστε να είναι ίσια, στην επαναφορά των προτεταγμένων δοντιών στο οδοντικό τόξο.

Η διαδικασία αποκατάστασης μέσω όψεων, μπορεί να  αφορά ένα μόνο δόντι ή και την ανακατασκευή  ολόκληρου του χαμόγελου.
Παράλληλα εφαρμόζουμε και την μέθοδο της τοποθέτησης όψεων ρητίνης για να προσδώσουμε ανάδειξη στο χαμόγελο σας

Οι όψεις ρητίνης:

  • Προωθούν μία πιο συντηρητική αποκατάσταση
  • Αποτελούν μια πιο οικονομική λύση καθώς εφαρμόζονται από τον ίδιο τον οδοντίατρο χωρίς να χρειάζεται η μεσολάβηση κάποιου ειδικευμένου τεχνίτη
  • Σε αντίθεση με τις όψεις πορσελάνης, δεν είναι απαραίτητο κατά την διαδικασία να τροχιστούν τα δόντια
  • Το αποτέλεσμα που προσφέρουν οι όψεις ρητίνης δεν είναι μόνιμο γιατί το υλικό τους φθείρεται εύκολα και μπορεί να χρειάζεται να αντικαθίσταται τακτικά

Οι όψεις ρητίνης είτε κατασκευάζονται εξολοκλήρου από τον αισθητικό οδοντίατρο με την τεχνική της διαστρωμάτωσης (bonding/lifting δοντιών) είτε είναι προκατασκευασμένες από νανοϋβριδική  ρητίνη που έχει υποστεί επεξεργασία με τεχνολογία laser (Direct Veneers-Edelweiss)

Πάντα εφαρμόζουμε τις μεθόδους που να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας και βρίσκουμε μαζί λύσεις για να υιοθετήσετε το λαμπερό ενθουσιώδες χαμόγελο που επιθυμείτε.

Παράλληλα, για την εξυπηρέτηση σας, ιδιαίτερα για να σας διευκολύνουμε αν μένετε μακριά από την Αθήνα, δεχόμαστε πληροφορίες, με αποστολή ακτινογραφιών και φωτογραφιών, για να σας συμβουλεύσουμε παρέχοντάς σας την εκτίμηση  μας για την θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Χαμογελάστε Ξανά

Επικοινωνήστε Εδώ

Στείλτε μας το υλικό σας και εμείς θα σας προσφέρουμε την γνωμάτευσή μας για την περίπτωσή σας εντελώς δωρεάν. Πρέπει όμως να τονιστεί πως η πρώτη αυτή εξ αποστάσεως εκτίμηση δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την κλινική εξέταση.