Το χαμόγελό μας αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα της ψυχολογίας, καθώς και της θετικής ενέργειας που εκπέμπουμε.

Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε προβλήματα όπως ατέλειες στην ευθυγράμμιση, αλλοιώσεις στο χρώμα των δοντιών και άλλα, που μπορεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα.

Πώς μπορούν οι όψεις πορσελάνης να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το χαμόγελο που ονειρευόμαστε;

Όψεις πορσελάνης: Η λύση της Αισθητικής Οδοντιατρικής

Οι όψεις πορσελάνης έχουν μέγεθος και πάχος, όσο ένας φακός επαφής. Εφαρμόζονται στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών προσφέροντας βελτιωμένη εικόνα της εμφάνισης του χαμόγελού μας.

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν μια εξαιρετική μέθοδο της Αισθητικής Οδοντιατρικής, για όσους θέλουν να μειώσουν το κενό ανάμεσα στα δόντια τους, να αλλάξουν το μήκος τους ή να τα επαναφέρουν σε μια κατάσταση ισομετρίας.

Πώς εφαρμόζεται και ποια είναι η διαδικασία;

Οι τοποθέτηση όψεων πορσελάνης αποτελεί κομμάτι της Αισθητικής Οδοντιατρικής που απαιτεί ιδιαίτερη γνώση και υποδομές, ώστε να έχει επιτυχία.

Φροντίστε να επιλέξετε προσεκτικά τον ειδικό που θα εμπιστευτείτε.

Στην Dental Pearls, ειδικευόμαστε στις όψεις πορσελάνης αλλά και ρητίνης. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια εκτίμηση της κατάστασής σας εδώ!

Σε πρώτο στάδιο, ο οδοντίατρος θα αξιολογήσει την κατάσταση των δοντιών σας και θα συζητήσει μαζί σας τους στόχους και τις προτιμήσεις σας. Θα σχεδιάσει ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα βασιστεί για να προχωρήσει με τη διαδικασία.

Κατά το στάδιο της προετοιμασίας, ο γιατρός θα αφαιρέσει ένα αρκετά λεπτό κομμάτι από την επιφάνεια του δοντιού σας, ώστε να υπάρξει χώρος να τοποθετηθεί η όψη πορσελάνης.

Έπειτα γίνεται η λήψη του αποτυπώματος του δοντιού και κατασκευάζεται μια προσωρινή όψη που θα βελτιώσει την εικόνα των δοντιών σας.

Η όψη πορσελάνης κατασκευάζεται στο εργαστήριο, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που έχετε συμφωνήσει με το γιατρό σας για να εξασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όταν οι όψεις πορσελάνης είναι έτοιμες, ο γιατρός θα τις τοποθετήσει στην επιφάνεια με τη χρήση ειδικών υλικών, ώστε να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και η αντοχή τους.

Με το πέρας της διαδικασίας, θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας για τη σωστή φροντίδα. Επίσης, θα πρέπει να τηρείτε τους τακτικούς ελέγχους που απαιτούνται.

Πλεονεκτήματα των όψεων πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η φυσική εμφάνιση και λάμψη των δοντιών, στοιχεία τα οποία προσφέρουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, είναι ανθεκτικές και αντέχουν στο χρόνο και την καθημερινή φθορά. Η τοποθέτησή τους είναι μη επεμβατική, χωρίς να αφαιρούνται μεγάλα και σημαντικά μέρη της επιφάνειας του δοντιού.

Υπέροχο χαμόγελο, υψηλή αυτοπεποίθηση

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν μια εξαιρετική λύση για την αισθητή βελτίωση του χαμόγελού σας και την αύξηση της αυτοπεποίθησης και της θετικής σας ενέργειας.

Να θυμάστε πως η διαδικασία απαιτεί σωστή συνεργασία και επικοινωνία με τον ειδικό, ώστε να τηρηθούν τα προβλεπόμενα και να εξασφαλιστεί η σωστή φροντίδα.

Οι όψεις πορσελάνης μπορούν να σας προσφέρουν ένα υπέροχο χαμόγελο!

Επικοινωνήστε σήμερα με την Dental Pearls και ελάτε να εξετάσουμε μαζί τις επιλογές σας!