kritiria gia tin epilogi toy aisthitikoy odontiatroy blog dental pearls

Πριν αναρωτηθείτε για το κόστος της Αισθητικής Οδοντιατρικής, καλό είναι να σκεφτείτε πόση αξία έχει για σας το χαμόγελό σας.

Καταρχάς, ένα ωραίο χαμόγελο διαθέτει αναμφισβήτητη δύναμη και γοητεία. Λένε πως “A smile is a language that even a baby understands”. Είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας, που σας συνδέει με τους ανθρώπους. Ένα ωραίο χαμόγελο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας, γιατί γνωρίζετε πως μπορεί να γίνει ένα σημαντικό “όπλο” για σας. Η τόνωση της αυτοπεποίθησης μπορεί επίσης να βελτιώσει συνολικά την ψυχολογία σας και το πώς αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες, αλλά και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται. Η αξία ενός ωραίου χαμόγελου (και η ανάγκη για τις ποικίλες παρεμβάσεις της Αισθητικής Οδοντιατρικής) μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη για όσους κινούνται επαγγελματικά στο χώρο της επικοινωνίας ή λόγω επαγγέλματος συνομιλούν με πολλούς ανθρώπους.

Αν λοιπόν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες ανθρώπων, δίνετε ή οφείλετε να δώσετε αξία στο χαμόγελό σας. Χρειάζεστε την Αισθητική Οδοντιατρική.

Ξεκινώντας, λοιπόν, με αυτό το δεδομένο, μπορείτε με τον Αισθητικό Οδοντίατρο να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές παρεμβάσεις αλλά και εναλλακτικούς τρόπους που αυτές θα υλοποιηθούν. Μαζί με τον Αισθητικό Οδοντίατρο θα καθορίσετε επίσης ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Με τον τρόπο αυτό θα γνωρίζετε το σύνολο των εργασιών, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να τις πραγματοποιήσετε σταδιακά, έτσι ώστε να κατανείμετε σε βάθος χρόνου και το κόστος. Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο να έχετε μια συνολική εικόνα των επιμέρους σταδίων και του τελικού αποτελέσματος, καθότι οι μεμονωμένες παρεμβάσεις και δεν επιτυγχάνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και κοστίζουν αθροιστικά περισσότερο. Συχνά, επιπλέον, είναι βοηθητική μια πρώτη, ενδεικτική εκτίμηση κόστους, την οποία ο Αισθητικός Οδοντίατρος μπορεί να είναι σε θέση να σας δώσει, ακόμα και εξ αποστάσεως, βάσει φωτογραφιών που θα αποστείλετε.

Χρειάζεται ακόμα να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε οδοντιατρική πράξη πρέπει να είναι “αισθητική“. Κάθε θεραπεία, δηλαδή, οφείλει όχι μόνο να αποκαθιστά τη στοματική υγεία, αλλά και να βρίσκεται σε αρμονία και να βελτιώνει και την εμφάνιση του χαμόγελού μας. Με αυτή την έννοια, κάθε θεραπεία είναι και «αισθητική». Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που καθιστά την επιλογή του Οδοντιάτρου και του Αισθητικού Οδοντιάτρου πολύ σοβαρή υπόθεση.


φωτογραφία από davidhorne