chamogelo na agaphthei

To χαμόγελο κάθε ανθρώπου είναι πολύ σημαντικό για την επικοινωνία, αλλά και την αυτοπεποίθησή του. Ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να γίνει αφετηρία για μια αγάπη, μπορεί να θεμελιώσει μια επιτυχία, να γοητεύσει, ακόμα και να αποκρύψει την πραγματική μας ηλικία.

Η Αισθητική Οδοντιατρική μάς βοηθά να κρατάμε το χαμόγελό μας πρώτα από όλα υγιές, αλλά και να το ομορφαίνουμε, όπως πραγματικά το αξίζει.

Το όμορφο, φυσικό χαμόγελο αποτελεί συνδυασμό υγείας και αισθητικής και γι΄αυτό απαιτεί πριν από όλα τη σωστή ενημέρωσή μας για τις ανάγκες του. Μια συζήτηση με τον Αισθητικό Οδοντίατρο μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πόσο σημαντική είναι η φροντίδα που πρέπει να παρέχουμε στα δόντια μας αλλά και πόσο μεγάλες είναι σήμερα οι δυνατότητες παρέμβασης για τη βελτίωσή του.

Μια από τις πρώτες ανάγκες για την υγεία των δοντιών και του στόματος είναι ο σωστός Καθαρισμός. Θα πρέπει να φροντίζουμε να γίνεται δύο φορές τον χρόνο, εκτός αν ο οδοντίατρός μας προτείνει μια επανάληψη πιο συχνά.

Με τη συμβολή της Ορθοδοντικής μπορούμε να διορθώσουμε τη θέση και την κλίση των δοντιών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη σύγκλεισή τους, αλλά ακόμα και για τη σωστή μας άρθρωση.

Ο Αισθητικός Οδοντίατρος μπορεί σήμερα να μας προτείνει και μια σειρά λύσεις (οι οποίες συχνά λειτουργούν και συνδυαστικά), με σκοπό να βελτιώσουμε ακόμα και ριζικά την εμφάνιση του χαμόγελού μας. Οι Όψεις Πορσελάνης, το Bonding / Lifting Δοντιών είναι οι πλέον συνήθεις διαδικασίες σε αυτόν τον τομέα.

Η Λεύκανση, τέλος, είναι εκείνη που θα χαρίσει στο ωραίο χαμόγελο την απαραίτητη λάμψη. Και εδώ οι μέθοδοι που προτείνονται είναι διαφορετικές και μπορεί να επιλέξετε περισσότερες από μία.

Γίνεται έτσι φανερό ότι στις μέρες μας ένα όμορφο χαμόγελο εξακολουθεί να διαθέτει τη δύναμη και τη γοητεία που πάντα είχε. Η διαφορά είναι πως σήμερα η υγεία και η ομορφιά του βρίσκονται στο χέρι μας και στη φροντίδα του Αισθητικού Οδοντιάτρου μας.