Τηλ: 210-7234000

Αόρατα σιδεράκια


Ένα χαμόγελο με ίσια δόντια είναι πάντα ελκυστικό και καθηλωτικό ενώ εκπέμπει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Πολλοί δεν θα σκέφτονταν να μπουν στην διαδικασία να ισιώσουν τα δόντια τους καθώς η πιο συνήθης μέθοδος για την βελτίωση του προβλήματος είναι τα σιδεράκια, τα οποία είναι αντιαισθητικά και κάνουν τον χρήστη να αισθάνεται άβολα ιδιαίτερα όταν χρειάζεται να τοποθετηθούν ενώ διανύει την ενήλικη ζωή του.

Ο προβληματισμός αποτελεί πλέον παρελθόν με την καταλυτική και έξυπνη  λύση, την προσφέρουμε στo Dental Pearls. Αυτή αφορά μια τεχνική με την οποία μπορούμε να ισιώσουμε στραβά δόντια ή να κλείσουμε κενά χωρίς τα παραδοσιακά σιδεράκια σε ενήλικες.

Τα αόρατα σιδεράκια που αποτελούν την πιο προοδευτική μέθοδο για να ισιώσουμε τα δόντια, αποτελούν ουσιαστικά διαφανείς νάρθηκες, που τοποθετούνται στην πάνω ή στην κάτω γνάθο, ή και στις δύο γνάθους, ανάλογα με τις διορθώσεις που θέλουμε να επιτύχουμε.

Τα αόρατα σιδεράκια:

  • Εφαρμόζουν με ακρίβεια πάνω στα δόντια
  • είναι αόρατα
  • και μετακινούν τα δόντια μόνο μέσα σε 2 εβδομάδες.

Στη συνέχεια οι πρώτοι νάρθηκες αντικαθιστούνται από δεύτερους ,οι οποίοι ενεργούν για άλλες 2 εβδομάδες. Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται μέχρι να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επειδή η διαδικασία του σχεδιασμού της θεραπείας και της κατασκευής των ναρθήκων πραγματοποιείται μέσω υπολογιστή, έχουμε την δυνατότητα να δούμε το αποτέλεσμα που επιδιώκεται πριν ακόμα αρχίσει η θεραπεία.

Παράλληλα, μπορούμε να γνωρίζουμε με απόλυτη ακρίβεια το χρονικό διάστημα που χρειάζεται να περάσει, για να ολοκληρωθεί  η θεραπεία.
Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που επιθυμείτε με τα αόρατα σιδεράκια, βασική προϋπόθεση αποτελεί να ακολουθείτε αυστηρά και κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού.