dorean endeiktiki ektimisi kostoys odontikis therapeias

Σε κάθε οδοντική θεραπεία, όπως και σε κάθε παρέμβαση της αισθητικής οδοντιατρικής, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε από πριν το πώς θα εξελιχθεί, ποια στάδια θα ακολουθήσει και, βεβαίως, ποιο είναι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Η σωστή εκτίμηση και ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός αποτελούν βασικούς παράγοντες, τόσο για την επιλογή του αισθητικού οδοντιάτρου, όσο και για την τελική επιτυχία της θεραπείας.

Υπάρχουν όμως ασθενείς οι οποίοι κατοικούν σε περιοχές μακριά από την Αθήνα ή εκτός Ελλάδας και, ως εκ τούτου, χρειάζεται να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο και χρήματα (σε διαδρομές και εισιτήρια), προκειμένου να προχωρήσουν στην επιλογή τους. Για αυτούς ειδικά τους ασθενείς, το Dental Pearls παρέχει τη δυνατότητα της δωρεάν εκτίμησης κόστους της οδοντικής τους θεραπείας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκτίμηση κόστους είναι η αποστολή αρκετών κατάλληλων φωτογραφιών, ώστε να δίνεται μια αρκετά αντιπροσωπευτική εικόνα της κατάστασης του στόματος του ασθενούς. Πολύ σημαντικός επίσης παράγοντας είναι και οι προσδοκίες που έχει ο κάθε ασθενής για τη βελτίωση της εικόνας του στόματος ή/και του χαμόγελού του, έτσι ώστε οι ειδικοί του Dental Pearls να προχωρήσουν στην κατάλληλη εκτίμηση.

Σε κάθε περίπτωση, με την εκτίμηση κόστους οι ασθενείς κερδίζουν σημαντικό χρόνο αλλά και συνειδητοποιούν καλύτερα και συντομότερα τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους, σχετικά με τη θεραπεία που τους ταιριάζει.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το εκτιμώμενο κόστος είναι ενδεικτικό. Το τελικό κόστος καθορίζεται πάντοτε από τους γιατρούς του Dental Pearls μετά από την κλινική εξέταση που παραμένει απαραίτητη και αναντικατάστατη.